Bønnequesedilla

Ny vri på tacofredagen? 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 4 små tortillalefser

  • 1 boks kidneybøner

  • 0.5 rødløk

  • 1 fedd hvitløk

  • 1 tommeltott rød chili

  • 1ss smør

  • 2ss tacokrydder

  • 5ss vann

  • 3ss maiskorn

  • 1 avokado i biter

  • 50g revet ost

  • Koriander

  • Tacosalsa

  • Rømme/creme fraiche

Fremgangsmåte

  • Finhakk rødløk, hvitløk og chili

  • Skyll av vannet til kidneybønnene og mos bønnene godt

  • Bland og ha i rødløk, hvitløk og chili

  • Legg til maiskorn, tacokrydder og vann

  • Bland igjen og la varmes på middels varme

  • Ha en tortilla i en stekepanne og strø over ost

  • Ha på halvparten av bønneblandingen

  • Stør over et nytt lag revet ost

  • Legg en tortilla til over og press alt lett sammen

  • Stek lefsen gyllen på begge sider

  • Ha quesedillaen over på en tallerken

  • Stek quesedilla nr. to og kutt de i fire

  • Topp med rømme, avokado, ekstra mais og rødløk

  • Dryss over koriander og klem gjerne over litt lime

  • Enjoy!