Ny vri på tacofredagen? 2 porsjoner.
Ingredienser
4 små tortillalefser
1 boks kidneybøner
0.5 rødløk
1 fedd hvitløk
1 tommeltott rød chili
1ss smør
2ss tacokrydder
5ss vann
3ss maiskorn
1 avokado i biter
50g revet ost
Koriander
Tacosalsa
Rømme/creme fraiche
Fremgangsmåte
Finhakk rødløk, hvitløk og chili
Skyll av vannet til kidneybønnene og mos bønnene godt
Bland og ha i rødløk, hvitløk og chili
Legg til maiskorn, tacokrydder og vann
Bland igjen og la varmes på middels varme
Ha en tortilla i en stekepanne og strø over ost
Ha på halvparten av bønneblandingen
Stør over et nytt lag revet ost
Legg en tortilla til over og press alt lett sammen
Stek lefsen gyllen på begge sider
Ha quesedillaen over på en tallerken
Stek quesedilla nr. to og kutt de i fire
Topp med rømme, avokado, ekstra mais og rødløk
Dryss over koriander og klem gjerne over litt lime
Enjoy!
Comments