Blomkålnuggets

Superdigge, vegetariske nuggets! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 1 blomkål

  • 100g brødsmuler/kavring

  • 1 egg

  • 0.5 pose holidaydip-krydder

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme

  • Fjern stilken fra blomkålhodet

  • Del blomkålhodet i biter

  • Skyll godt og sett til siden

  • Ha egg og holidaydip-krydder i en bolle

  • Visp godt sammen

  • Ha blomkålbitene i bollen med egg

  • Bland så blomkålbitene er dekket av egget

  • Ha kavring i en annen bolle og dypp blomkålbitene med egg i kavringen

  • Legg blomkålbitene på et stekebrett

  • Stek i 25-30 minutter på midterste rille

  • Server med ketsjup eller rømmedip


TIPS:

  • Kan gjøres med kyllingbiter også

  • Bruk glutenfri kavring for glutenfri versjon