top of page

Chilipasta med spicy pepperonikjøttboller

For deg som liker chili! 4 porsjoner.

Ingredienser

  • 300g tagliatelle

  • 1 rød chili

  • 1 gul løk

  • 2 fedd hvitløk

  • 2ss chiliolje

  • 2ss tomatpure

  • 1 boks hakkede tomater

  • 0.5ts salt

  • 0.5ts pepper

  • Topping: parmesan, basilikum og chiliflak

Fremgangsmåte:

  • Følg separat oppskrift for kjøttbollene

  • Kok vann og kok tagliatelle slik pakningen tilsier

  • Finhakk chili, gul løk og hvitløksfedd

  • Fres det blankt i en dyp stekepanne med chilioljen

  • Legg til tomatpure og hakkede tomater

  • Smak til med salt og pepper

  • Få det til å småkoke og la koke i 15 minutter

  • Rør inn kjøttbollene i tomatsausen

  • Hell av vannet til pastaen etter koking

  • Fordel pastaen på 4 boller/tallerkener

  • Ha over tomatsausen og kjøttbollene

  • Grovhakk litt basilikum og dryss over

  • Riv over parmesan og krydre meg chilimix

  • Enjoy! TIPS: Du kan selvsagt blande pastaen med tomatsausen før servering, hvis du vil det :)

bottom of page