Fetabrød

Crunchy og fyldig brød med feta og annet godt. 4 porsjoner.

Ingredienser

  • 1pk. butterdeig

  • 100g kremost

  • 100g fetaost

  • 1 egg

  • 1 fedd hvitløk

  • 1 god håndfull spinat

  • 1 god håndfull revet ost

  • 0.5pk. kyllingpålegg

  • Pepper + oregano

  • Basilikum/koriander

Fremgangsmåte

  • Ha kremost i en bolle og visp mykt

  • Legg til fetaost og egg

  • Finhakk hvitløk og legg til bollen

  • Krydre med pepper og oregano og bland godt

  • Kutt spinat og kylling i biter

  • Ha det i bollen og legg til revet ost

  • Bland godt og rull ut butterdeigen

  • Ha røren i midten av deigen

  • Brett/rull sidene til skorper så det ikke flyter ut

  • Pensle med smeltet smør

  • Dryss over ekstra revet ost og oregano

  • Stek i ovnen slik deigpakken tilsier/i 25 minutter

  • Topp med basilikum eller koriander og enjoy!