Høstsalat

Salat med eple og andre høstsmaker! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 50g ruccola

  • 100g babyspinat

  • 1 rødt eple

  • 1 grønt eple

  • 2 håndfuller pekannøtter

  • 2 håndfuller tørkede tranebær

  • 100g fetaost

  • 0.5dL olivenolje

  • 2ss honning

  • 4ss sitronsaft

  • 1 klype salt og 1 klype pepper

  • 1ss valmuefrø

Fremgangsmåte

  • Ha olivenolje, honning, sitronsaft, valmuefrø og salt og pepper i en bolle

  • Bland godt og sett i kjøleskapet

  • Skjær eplene i skiver og legg i en stor bolle

  • Ha i ruccola, babyspinat, pekannøtter og tranebær

  • Smuldre over fetaosten og heller over dressingen

  • Bland alt godt og server Tips:

  • Honning kan erstattes med lønnesirup

  • Mengden sitron kan økes

  • Karamelliser pekannøttene for ekstra smak!