Søtpotetwraps

Vegetarisk wrap! 3-4 små wraps/2 store wraps

Ingredienser

  • 1 søtpotet

  • 1ss olivenolje

  • 1 klype salt + 1 klype pepper

  • 50g fetaost

  • 1 boks kidneybønner

  • 1ss olivenolje

  • salt + pepper

  • 1 båt sitron

  • 2ss honning

  • 2 håndfuller ruccola

  • 2 håndfuller grønnkål

  • 1/4 rødløk

  • Balsamicoglaze

  • 4 små tortillalefser/2 store

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 200+ over- og undervarme

  • Skrell og skjær søtpoteten i biter

  • Ha det på et stekebrett og hell over olivenolje

  • Dryss over salt og pepper og masser godt

  • Stek det i ovnen i 20-30 minutter, til møre

  • Sett det til siden og la nedkjøles

  • Mos potetbitene o gbland med fetaosten

  • Hell av laken til kidneybønnene

  • Ha de i en stekepanne med salt og pepper + olivenolje

  • Ha også i honning og sitron

  • Stek det i 5 minutter og sett til siden

  • Skjær rødløk i skiver og masser grønnkålen

  • Legg fram tortillaene og ha på ruccola og grønnkål

  • Legg over søtpotetmos, kidneybønner og rødløk

  • Hell over baslamicoglaze og wrap it up!