Kremete, syrlig og trendy. 1 porsjon.
Ingredienser
50g soltørkede tomater
0.5 gul løk
2 fedd hvitløk
2ss olivenolje
1ts oregano
0.5ts paprikapulver
0.5ts chiliflak
1dL kokt vann
1 terning kyllingbuljong
1.5dL fløte
75g-100g tagliatelle
75g biffstrimler
Basilikum
Fremgangsmåte
Grovhakk tomatene og finhakk løk og hvitløk
Fres det blankt i en dyp stekepanne med olivenolje
Krydre med oregano, paprikapulver og chiliflak
Kok samtidig pastaen
Bland ut kyllingbuljongen i det kokte vanet
Hell utblandet buljong og fløte i stekepannen
småkok og la koke til det tykner/reduserer
Stek samtidig biffstrimlene med salt og pepper
Krydre også biffen med oregano, paprika og chili
Ta 2ss pastavann og legg til sausen
Hell av vannet til pastaen og ha pastaen med sausen
Rør godt og ha over i en bolle
Topp med biffstrimlene og fersk basilikum
Enjoy!
Comments