Soltørket tomatpasta

Kremete, syrlig og trendy. 1 porsjon.

Ingredienser

  • 50g soltørkede tomater

  • 0.5 gul løk

  • 2 fedd hvitløk

  • 2ss olivenolje

  • 1ts oregano

  • 0.5ts paprikapulver

  • 0.5ts chiliflak

  • 1dL kokt vann

  • 1 terning kyllingbuljong

  • 1.5dL fløte

  • 75g-100g tagliatelle

  • 75g biffstrimler

  • Basilikum

Fremgangsmåte

  • Grovhakk tomatene og finhakk løk og hvitløk

  • Fres det blankt i en dyp stekepanne med olivenolje

  • Krydre med oregano, paprikapulver og chiliflak

  • Kok samtidig pastaen

  • Bland ut kyllingbuljongen i det kokte vanet

  • Hell utblandet buljong og fløte i stekepannen

  • småkok og la koke til det tykner/reduserer

  • Stek samtidig biffstrimlene med salt og pepper

  • Krydre også biffen med oregano, paprika og chili

  • Ta 2ss pastavann og legg til sausen

  • Hell av vannet til pastaen og ha pastaen med sausen

  • Rør godt og ha over i en bolle

  • Topp med biffstrimlene og fersk basilikum

  • Enjoy!