15-minutter stir fry

Til travle dager, samt når som helst ellers. 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 90g risnudler

  • 2 fedd hvitløk

  • 1 klump ingefær

  • 300g wokgrønnsaker

  • 90g smårettskinke

  • 4ss soyasaus

  • 2ss sriracha

  • 2ss brunt sukker

  • Valgfritt: Cashewnøtter og sesamfrø


Fremgangsmåte

  • Skrell og finhakk hvitløk og ingefær

  • Fres det i en stekepanne med litt olje

  • Legg til wokgrønnsakene i samme stekepanne

  • Ha også i skinken og la frese i et par minutter

  • Finn fram en liten bolle

  • Ha i soyasaus, sriracha og brunt sukker og bland

  • Ha sausen i pannen med grønnsakene og rør

  • Tilbered nudlene slik pakningen sier

  • Når nudlene er ferdigkokt, ha de i stekepannen

  • Bland alt godt sammen

  • Anrett slik du selv ønsker! Topp gjerne med cashewnøtter og sesamfrø