top of page

Alt-i-ett tacogryte

  • Ellen Irene Aabol
  • 25. jan. 2021
  • 1 min lesing

Enten det er tacofredag eller ei - tacogryte slår sjelden feil! 2-3 porsjoner.

Ingredienser

  • 1 gul løk

  • 2 fedd hvitløk

  • 200g kyllingkjøttdeig

  • 1 pose tacokrydder

  • 1 glass tacosaus

  • 1 pk. hakkede tomater

  • 4dL utblandet kyllingbuljong

  • 1pk mais

  • 1pk svarte bønner

  • 150g ukokt ris

  • Revet ost + koriander

Fremgangsmåte

  • Finhakk løk og hvitløk

  • Fres bland i en dyp stekepanne/kjele

  • Legg til kyllingkjøttdeig og stek

  • Ha i tacokrydder, tacosaus og utblandet buljong

  • Legg til maiskorn, svarte bønner og ukokt ris

  • Rør godt

  • La småkoke under lokk i 20 minutter

  • Rør etter halvparten av tiden har gått og legg til mer væske hvis risen har trukket det til seg

  • Ha over i serveringsskåler

  • Topp med revet ost og koriander

  • Enjoy!

Siste innlegg

Se alle

Comments


  • Svart Instagram Ikon
  • Svart snapchat Ikon
  • TikTok
  • Svart YouTube Ikon

© 2020 by Ellen Aabol

bottom of page