Enchiladas

Tacofredag, tacotirsdag, taco-hver-dag! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 4 små tortillalefser

  • 200g kjøttdeig

  • 1 rød paprika

  • 0.5 rødløk

  • 2ss tacokrydder

  • 100g revet ost

  • Valgfritt: Koriander, salsa, rømme

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme

  • Kutt paprika i biter og finhakk rødløken

  • Ta halvparten av hver og fres i en stekepanne

  • Ha i kjøttdeig, tacokrydder og en klunk med vann. Stek godt

  • Legg fram tortillalefsene og fyll de med revet ost og kjøttdeigblanding

  • Rull tortillaene sammen og legg i en ildfast form. De skal ligge på rekke og rad etter hverandre

  • Topp med tacosalsa, resten av kjøttdeigblandingen og revet ost

  • Stekes på midterste rille i 10 minutter

  • Når enchiladasene er ferdigstekt - strø over resten av paprikaen, rødløken og koriander (valgfritt)

TIPS: Server gjerne med salsa og rømme, eller annet godt