En nydelig høstsalat! 2 porsjoner.

Ingredienser
1 hjertesalat
1 stort norsk eple
45g pekannøtter
2ts smør
25mL honning
2 skiver cheddarost
1 håndfull tranebær
1ss sitronsaft
Dressing: 25mL olivenolje
2ss honning
3ss sitronsaft
100g creme fraiche
salt og pepper
1/4 - 1/2 finhakket gressløk
Fremgangsmåte
Start med å riste pekannøttene i en stekepanne
Sett de så til siden på en tallerken
Ha honning og smør i stekepannen & stek i 1-2 min.
Ha i pekannøttene og stek i ca. 1 minutt til
Ha de over på tallerkenen eller et bakepapir
La nedkjøles
Skyll og kutt hjertesalaten og eplet i biter
Ha det i en bolle og dryss over tranebærene
Kutt cheddarosten i korte strimler/staver
Ha i bollen med salat og hell over sitronsaft
Ha i pekannøttene og bland salaten godt
Bland sammen ingrediensene til dressingen
Hell over salaten eller server ved siden av
Enjoy!
Comments