Fetadipp

En superdigg dipp å servere med grønnsaker! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 100g fetaost

  • 80g kremost med pepper

  • 0.5ss olivenolje

  • 1ss sitronsaft

  • 2 fedd hvitløk

  • 1ts tørket basilikum

  • 50g-80g honning

  • 1ss salte peanøtter (valgfritt)

  • Gressløk

Fremgangsmåte

  • Finn fram en food processor

  • Ha i fetaost, kremost, olivenolje og sitronsaft

  • Legg også til hvitløk og basilikum og blend godt

  • Det er klart når det er mykt og kremete

  • Ha det over i en bolle og flat ut toppen av dippen

  • Ta en spiseskje og lag en grop i midten av dippen

  • Fyll gropen med honning

  • Grovhakk peanøttene og strø over dippen

  • Finhakk litt gressløk og strø over det også

  • Server med pitabrød eller grønnsaker

  • Enjoy!


TIPS:

  • Nøtter kan utelates. honning også.

  • Finner du ikke kremost med pepper? lag din egen! Bruk kremost naturell og smak til med pepper selv.