Honningglaserte gulrøtter

En super forrett. 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 2 gulrøtter

  • 1 fedd hvitløk

  • 1/4 rød chili

  • 1ss honning

  • 0.5ss smør

  • 1 klype salt

  • 2ss fetaost

  • 2ss vann

  • Finhakket koriander (kan erstattes med gressløk)

  • 1 håndfull finhakkede, salte peanøtter (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløk og chili

  • Vask gulrøttene godt og skjær i tynne skiver på skrå

  • Ha gulrøttene i en stor, dyp stekepanne

  • Legg til stekeolje, hvitløk og chili

  • Fres i ca. 5 minutter

  • Legg til honning, salt og smør og stek i 5 minutter til

  • Ha fetaost og vann i en bolle og bland godt

  • Ha 1ss fetaost per tallerken og dra det bortoven med baksiden av en spiseskje

  • Form det som en slags halvmåne

  • Fordel gulrøttene på tallerkenene og topp med ekstra chili kuttet i skiver

  • Dryss over koriander og finhakkede peanøtter

  • Enjoy!