Tapiocakuler laget fra bunnen av!
Ingredienser - tapiokakuler
50g jordbær
1ss vann
1ss sukker
1.5ss tapiokamel
75g tapiokamel
Ingredienser - jordbær boba
1ss honning
2.5dL jordbærmelk
Isbiter
Fremgangsmåte
Ha jordbær, vann og sukker i en kjele
Varm på middels varme mens du moser bærene
Når det er sausliknende - ta det av stekeplaten
Blend det klumpfritt i en blender
Hell det tilbake i kjelen og legg til 1.5ss tapiokamel
Varm på middels varme i 60-90 sekunder
Når det er seig og slimaktig, ta det av varmen
Hell i resten av tapiokamelet (75g) og kna til alt er blandet sammen og ikke klistrete lenger
Riv deigen i små biter og rull til kuler med hendene dine
Ha kulene i en bolle med litt ekstra tapiokamel
Dekk kulene i melet og sil av resten
Kok opp vann i en kjele og ha i kulene
Etter koking - skru av varmen
La kulene trekke i 20 minutter til under lokk
Hell av vannet og bland kulene med honning
Ha kuler, isbiter og jordbærmelk i et glass
Server!
Comments