Jordbær boba

Tapiocakuler laget fra bunnen av!

Ingredienser - tapiokakuler

  • 50g jordbær

  • 1ss vann

  • 1ss sukker

  • 1.5ss tapiokamel

  • 75g tapiokamel

Ingredienser - jordbær boba

  • 1ss honning

  • 2.5dL jordbærmelk

  • Isbiter


Fremgangsmåte

  • Ha jordbær, vann og sukker i en kjele

  • Varm på middels varme mens du moser bærene

  • Når det er sausliknende - ta det av stekeplaten

  • Blend det klumpfritt i en blender

  • Hell det tilbake i kjelen og legg til 1.5ss tapiokamel

  • Varm på middels varme i 60-90 sekunder

  • Når det er seig og slimaktig, ta det av varmen

  • Hell i resten av tapiokamelet (75g) og kna til alt er blandet sammen og ikke klistrete lenger

  • Riv deigen i små biter og rull til kuler med hendene dine

  • Ha kulene i en bolle med litt ekstra tapiokamel

  • Dekk kulene i melet og sil av resten

  • Kok opp vann i en kjele og ha i kulene

  • Etter koking - skru av varmen

  • La kulene trekke i 20 minutter til under lokk

  • Hell av vannet og bland kulene med honning

  • Ha kuler, isbiter og jordbærmelk i et glass

  • Server!