Miniostekaker med Oreo

Ostekake med få ingredienser! 6 stk.

Ingredienser

  • 100g oreo

  • 30g smeltet smør (6ss)

  • 200g kremost

  • 50g melis

  • 1dL kremfløte

  • 3 knuste Oreo

  • Topping: Krem og ekstra Oreo


Fremgangsmåte

  • Smelt smøret og knus 100g Oreo

  • Ha det i en bolle og bland sammen til alt er fuktig

  • Fordel det på 6 muffinsformer og press kompakte

  • Sett det i kjøleskapet

  • Finn fram en bolle og ha i kremost og melis

  • Visp klumpfritt og sett til side

  • Visp kremfløten til krem og vend inn med kremostblandingen

  • Legg til 3 knuste Oreo og ven alt sammen

  • Ta muffinsformene med oreobunn ut av kjøleskapet

  • Fordel røra på de 6 muffinsformene

  • Sett i fryseren i 30-45 minutter, eller til faste på toppen og det er lett å fjerne de fra muffinsformene

  • Topp med krem og oreos kuttet i to

  • Server!