Sjokoladekjeks med Nugatti i midten! 8 kjeks.
Ingredienser
150g Nugatti
1 stort egg
150g hvetemel (eller 50g mandelmel + 100g glutenfri kakemiks)
50g melkesjokolade kuttet i biter
10ts Nugatti
1 remse finhakket, hvit sjokolade
Fremgangsmåte
Ha Nugatti og egg i en bolle
Visp det sammen til en silkemyk blanding
Kutt sjokoladen i biter og ha i bollen
Legg til melet og rør med slikkepott til deig
Sett deigen i fryseren i 15 minutter
Forvarm stekeovnen til 180c over- og undervarme
Ta deigen ut av fryseren
Ta 1 og 1 spiseskje med deig og rull til 8 kuler
Spre de utover et stekebrett med bakepapir
Ta en teskje og dekk baksiden av skjeen i olje
Dytt skjeen ned i midten av kulene og lag en grop
Ta 1-2ts Nugatti i hver grop og flat ut toppen
Dryss over den finhakkede, hvite sjokoladen
Stek kjeksene i ovnen på midterste rille i 12 minutter
La kjøle seg ned på stekebrettet etter steking og enjoy!
Kan man bytte nugatti med nutella?