Nugattikjeks

Sjokoladekjeks med Nugatti i midten! 8 kjeks.

Ingredienser

  • 150g Nugatti

  • 1 stort egg

  • 150g hvetemel (eller 50g mandelmel + 100g glutenfri kakemiks)

  • 50g melkesjokolade kuttet i biter

  • 10ts Nugatti

  • 1 remse finhakket, hvit sjokolade

Fremgangsmåte

  • Ha Nugatti og egg i en bolle

  • Visp det sammen til en silkemyk blanding

  • Kutt sjokoladen i biter og ha i bollen

  • Legg til melet og rør med slikkepott til deig

  • Sett deigen i fryseren i 15 minutter

  • Forvarm stekeovnen til 180c over- og undervarme

  • Ta deigen ut av fryseren

  • Ta 1 og 1 spiseskje med deig og rull til 8 kuler

  • Spre de utover et stekebrett med bakepapir

  • Ta en teskje og dekk baksiden av skjeen i olje

  • Dytt skjeen ned i midten av kulene og lag en grop

  • Ta 1-2ts Nugatti i hver grop og flat ut toppen

  • Dryss over den finhakkede, hvite sjokoladen

  • Stek kjeksene i ovnen på midterste rille i 12 minutter

  • La kjøle seg ned på stekebrettet etter steking og enjoy!