Amerikanske pannekaker med en liten vri! 4 porsjoner.
Ingredienser
2 egg
150g ricotta
75mL melk
50g mel
1ts vaniljesukker
0.5ts bakepulver
1ts sukker Topping:
Flaksalt
Smør
Lønnesirup
Melis
Fremgangsmåte:
Skill eggene
Ha eggehvitene i en bolle og plommene i en annen
Ha ricotta og melk i bollen med eggeplommer
Bland sammen
Legg til mel, bakepulver og vaniljesukker
Rør godt sammen og sett det til siden
Finn fram bollen med eggehviter
Pisk eggehvitene skummete
Legg forsiktig til sukkeret og stivpisk
Ta 1/3 av den stivpiskede eggehviten og ha i bollen med resten av røren
Vend det sammen
Hell det forsiktig over i bollen med resten av hviten
Vend alt forsiktig sammen til en tykk røre
Forvarm en stekepanne med litt smør
Ha to spiseskjeer røre i pannen
Stek pannekaken gyllen på lav varme
Vend den forsiktig og stek gyllen på den andre siden
Gjenta prosessen til du er tom for røre
Server med smør, lønnesirup, melis og salt på toppen
Enjoy!
Comments