Sitronpudding

Lett og syrlig på samme tid! 4 små porsjoner.

Ingredienser

  • 2.5dL kremfløte

  • 50g sukker

  • 1ts gelatinpulver

  • 2ss lunkent vann

  • 0.5ss vaniljeekstrakt

  • 1ss revet sitronskall

  • 0.5dL presset sitronsaft

  • 1ts finhakket timian

Fremgangsmåte

  • Bland sammen gelatinpulver og lunkent vann

  • Sett til side og finn fram en kjele

  • Ha i 1dL kremfløte, sukker og vaniljeekstrakt

  • Varm opp og la koke til sukkeret er oppløst

  • Skru av varmen og ha i gelatinblandingen

  • Rør godt og legg til sitronskall, sitronsaft og timian

  • Bland og sett til nedkjøling

  • Stivpisk 1.5dL kremfløte til krem

  • Ha i den nedkjølte sitronblandingen

  • Vend alt sammen og fordel på 4 porsjonsformer

  • Sett i kjøleskapet i 2-4 timer og la stivne

  • Server med ekstra sitron og timian på toppen