Sjokofudge

Superdigg snacks på null komma niks! 20 biter.

Ingredienser

  • 400g søtet kondensert melk

  • 300g sjokolade

Fremgangsmåte

  • Ha ingrediensene i en tykkbunnet kjele

  • Varm på middels varme til sjokoladen er smeltet

  • Rør underveis

  • Gjør klar en form med bakepapir (jeg bruker en på 15x21)

  • Når sjokoladen er smeltet - ha det i formenFlat over toppen og fordel det jevnt

  • VALGFRITT: Ha på ekstra topping for ekstra crunch

  • Sett hele formen i fryseren i 60-90 minutter

  • Etter frysing - ta fudgen ut av formen

  • Kutt 5 streker bortover og 4 nedover

  • Ta bitene over på et nytt bakepapir og server


TIPS:

  • Bruk den typen sjokolade du selv foretrekker

  • Topp gjerne med ekstra sjokolade, nøtter eller annet crunch

  • Hvis du opplever at fudgen fester seg til kniven når du kutter smør den med matolje, eller ha den under rennende varmt vann. Da skal det bli enklere!

  • Oppbevar fudgen i en luftett beholder i kjøleskapet