Superdigg mousse med sjokoladesmak! 3-4 porsjoner.

Ingredienser
1ts gelatin
2ss lunkent vann
1 eggehvite
50g sukker
1dL kremfløte
1dL sjokoladesaus
4 sjokoladebiter + 1 remse revet sjokolade
4ss vaniljeyoghurt/krem
Fremgangsmåte
Ha gelatinpulver og lunkent vann i en bolle
Bland det sammen og sett til siden
Skill et egg og visp eggehviten skummete
Legg til sukker og visp til marengs
Sett det i kjøleskapet
Ha sjokoladesausen i en kjele
Legg til gelatinen, som skal ha blitt geleaktig
Rør mens du varmer det på middels varme
Skru av varmen når gelatinen har løst seg opp og la det hele kjøle seg ned til romtemp.
Stivpisk kremen og ha den sammen med marengsen
Hell i sjokoladesausen og vend alt godt sammen
Fordel blandingen på 3-4 glass og sett i kjøleskapet i minst 4 timer, helst over natten
Til servering: Riv over litt mørk sjokolade. Ha på vaniljeyoghurt/krem og topp med sjokoladebiten(e)
Enjoy!
TIPS:
Bruk sjokoladesaus som IKKE stivner når den blir kald.
Comments