Sjokoladepudding m/ bringebærgelé

Hvorfor velge når man kan få begge deler?.4 porsjoner.

Ingredienser

  • 1pk. bringebærgelé-pulver

  • 5dL vann

  • 1 håndfull ferske bringebær

  • 6dL kremfløte

  • 200g sukker

  • 10ss maizena

  • 100g dronningsjokolade

Fremgangsmåte

  • Tilbered geleen slik pakken tilsier

  • Sett serveringsglassene på skrå og hell i geleen

  • Legg til 2-3 bringebær i hvert glass og sett det i kjøleskapet i 2-3 timer

  • Finn fram en tykkbunnet kjele og ha i kremfløte, sukker, sjokolade og kakaopulver

  • Varm opp på middels varme mens du rører og rør inn maizenaen når sjokoladen har smeltet

  • Rør til blandingen tykner og skru av varmen

  • Ta ut geleen av kjøleskapet og hell sjokoladepuddingen over

  • Sett i kjøleskapet til puddingen er avkjølt

  • Topp med ekstra bringebær, kokosflak og evt. revet sjokolade

  • Enoy!