Smashfudge

Den perfekte kombinasjonen av søtt og salt! 16 biter.

Ingredienser

  • 200g søtet kondensert melk

  • 100g hvit sjokolade

  • 50g melkesjokolade

  • 50-75g smash

Fremgangsmåte

  • Finn fram en kjele

  • Ha i søtet kondensert melk, hvit sjokolade og melkesjokolade

  • Varm på middels varme mens du rører

  • Skru av varmen når sjokoladen har smeltet

  • Sett det til siden og la nedkjøles

  • Ha smashen utover en fjøl og kutt i biter

  • Sett det i fryseren

  • Når fudgen har kjølt seg ned, kan du blande inn den fryste smashen og ha alt over i en liten, ildfast form

  • NB! Dekk formen med bakepapir først

  • Flat over toppen og topp med ekstra smash

  • Frys fudgen i 90 minutter og skjær det i små firkanter

  • Oppbevar i kjøleskapet TIPS:

  • Smør kniven med nøytral olje før du skjærer fudgen, da klistrer det seg ikke til kniven din