Sjokoladekake med 5 ingredienser! 1 porsjon.
Ingredienser
75g melkesjokolade
1 egg
2ts mel
1ts sukker
1 klype salt
Topping: Smeltet hvit sjokolade + ekstra sjokoladebiter
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 175c over- og undervarme
Smelt melkesjokoladen i et vannbad
Visp egget til eggedosis og ha i mel, sukker og salt
Legg også til den smeltede sjokoladen
Vend alt forsiktig sammen
Ha kakerøra i en smurt, ildfast porsjonsform
Kutt gjerne opp litt ekstra sjokolade og dryss over
Stek kaken på midterste rille i 30 minutter
Fjern fra formen umiddelbart etter steking
Ha på en tallerken og topp med smeltet, hvit sjokolade
Kutt også opp ekstra melkesjokolade og dryss over
Enjoy!
TIPS:
Bruk den type sjokolade du selv foretrekker
Melet kan være hvetemel, havremel, mandelmel ++
Sukker kan utelates
Comments