Superenkel sjokoladekake

Sjokoladekake med 5 ingredienser! 1 porsjon.

Ingredienser

  • 75g melkesjokolade

  • 1 egg

  • 2ts mel

  • 1ts sukker

  • 1 klype salt

  • Topping: Smeltet hvit sjokolade + ekstra sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 175c over- og undervarme

  • Smelt melkesjokoladen i et vannbad

  • Visp egget til eggedosis og ha i mel, sukker og salt

  • Legg også til den smeltede sjokoladen

  • Vend alt forsiktig sammen

  • Ha kakerøra i en smurt, ildfast porsjonsform

  • Kutt gjerne opp litt ekstra sjokolade og dryss over

  • Stek kaken på midterste rille i 30 minutter

  • Fjern fra formen umiddelbart etter steking

  • Ha på en tallerken og topp med smeltet, hvit sjokolade

  • Kutt også opp ekstra melkesjokolade og dryss over

  • Enjoy!


TIPS:

  • Bruk den type sjokolade du selv foretrekker

  • Melet kan være hvetemel, havremel, mandelmel ++

  • Sukker kan utelates