"As seen on TikTok"! 2 vafler.
Ingredienser
1dL sushiris eller grøtris
1/3 av en 190g salmalaks
1 stilk vårløk
0.5 avokado
1/5 agurk
1ss majones
0.5ts riseddik
1/4ts sukker
Teriyakisaus/hoisinsaus
Sriracha
koriander
Sesamfrø
Lime
Fremgangsmåte
Start med å skylle og koke sushirisen
La nedkjøles etter koking
Kutt salmalaksen i små biter og sett til siden
Snitt vårløken og kutt avokado og agurk i små biter
Ha majones, riseddik og sukker i en bolle
Bland sammen til sukkeret har løst seg opp
Forvarm et vaffeljern og pensle med olje
Ta halvparten av sushirisen i vaffeljernet og stek
Stek crispy og la nedkjøles på en rist
Gjør det samme med resten av risen
Ha risvaflene på to tallerkener
Ha over avokado, agurk og laksebiter
Dryss over vårløk og hell over majonesblandingen
Ha også over teriyaki-/hoisinsaus og sriracha
Ha over vårløk, koriander og sesamfrø
Klem til slutt over litt limejuice og enjoy!
Opmerkingen