Tom Kha Gai

Nydelig thai-suppe! Nok til 1 porsjon.

Ingredienser

  • 200g kyllingfilet

  • 100g risnudler

  • 4dL kyllingbuljong

  • 1.5dL kokosmelk

  • 1 fedd hvitløk

  • 1ss fersk ingefær

  • 1 vårløk

  • 1 liten gul løk

  • 1 champignon

  • 0.5 rød chili

  • 0.5 lime (saften)

  • 2ss soyasaus

  • Valgfritt: Koriander


Fremgangsmåte

  • Skjær kyllingen i biter

  • Fres gyllen i en dyp stekepanne og sett til side

  • Finhakk løk, hvitløk, chili og ingefær

  • Fres i stekepannen

  • Ha i kyllingbuljong og kokosmelk og kok opp

  • Ha i limesaft og soyasaus

  • Kutt opp champignon og vårløk og ha i stekepannen

  • Tilbered nudlene slik pakken tilsier

  • Server med koriander, ekstra chili og vårløk!