Agurksushi

En superdigg, litt annerledes versjon av den tradisjonelle sushien! 10-12 biter.

Ingredienser

  • 1 agurk

  • 1/2 avokado

  • 1 gulrot

  • 1/2 paprika

  • 1/2 pakke kremost naturell

  • 1ts sriracha

  • Valgfritt: Servelat/kalkunfilet/salmalaks

Fremgangsmåte

  • Vask agurken og finn fram en skreller

  • Skrell agurken på langs, i tynne skiver

  • Når du kommer til midten: snu agurken og gjør det samme på andre siden

  • Stopp med skrellingen når du kommer til kjernen av agurken

  • Ha kremost og sriracha i en bolle og bland godt

  • Skjær paprika, gulrot og avokado i strimler

  • Legg agurkskivene på en fjøl

  • Ha på srirachadressingen og smør utover skivene

  • Legg på grønnsaksstrimlene nederst på skivene

  • Valgfritt: legg til servelat/filet/salmalaks

  • Rull sammen fra der fyllet er, til den andre kanten

  • Sett på en tallerken og server


TIPS:

  • Bruk det fyllet du selv foretrekker

  • Ikke fyll rullene for fulle!