En superdigg, litt annerledes versjon av den tradisjonelle sushien! 10-12 biter.
Ingredienser
1 agurk
1/2 avokado
1 gulrot
1/2 paprika
1/2 pakke kremost naturell
1ts sriracha
Valgfritt: Servelat/kalkunfilet/salmalaks
Fremgangsmåte
Vask agurken og finn fram en skreller
Skrell agurken på langs, i tynne skiver
Når du kommer til midten: snu agurken og gjør det samme på andre siden
Stopp med skrellingen når du kommer til kjernen av agurken
Ha kremost og sriracha i en bolle og bland godt
Skjær paprika, gulrot og avokado i strimler
Legg agurkskivene på en fjøl
Ha på srirachadressingen og smør utover skivene
Legg på grønnsaksstrimlene nederst på skivene
Valgfritt: legg til servelat/filet/salmalaks
Rull sammen fra der fyllet er, til den andre kanten
Sett på en tallerken og server
TIPS:
Bruk det fyllet du selv foretrekker
Ikke fyll rullene for fulle!
Коментарі