Enkelt og raskt, med masse smak! 2 porsjoner.
Ingredienser
100g BBQ-saus
150g appelsinmarmelade
2ss soyasaus
2 kyllingfileter (400g)
75g maizena
1 egg
2dL ris
2 vårløk + ristede sesamfrø
Fremgangsmåte
Ha BBQ-saus, marmelade og soyasaus i en kjele
La det småkoke under lokk i 20 minutter
Husk å røre jevnlig
Kutt to kyllingfileter i biter
Visp egget i en bolle og ha maizena i en annen
Dypp kyllingfiletbitene i egg, så maizena
Ha alle bitene dekket av maizena på en tallerken
Forvarm en stekepanne med litt smør
Ha kyllingen i stekepannen og stek gyllen
Kok risen
Når kyllingen er stekt, hell over BBQ-sausen
Bland godt og la småkoke i 3-5 minutter
Fordel risen på to boller
Ha appelsinkyllingen over
Finhakk vårløk og strø over
Dryss til slutt over ristede sesamfrø og server!
Comentarios