Bruk opp potetrestene! 1 porsjon
Ingredienser
3 store poteter
1-2 håndfuller revet ost (parmesan/mozzarella/gulost)
Salt
pepper
chilimix
1 egg
Fersk kruspersille
Ketsjup
Fremgangsmåte:
Vask og riv potetene over et kopphåndkle
Tvinn sammen håndkleet og press ut væske av potetene
Riv litt parmesan/ost
Forvarm en stekepanne med litt olje på middels varme
Ha i halvparten av de revne potetene og form til en sirkel
Dryss over mesteparten av osten
Krydre med salt, pepper og chilimix
Ha over litt fersk kruspersille og resten av potetene
Ha over resten av gulosten og litt mer kruspersille
Stek til pannekaken er gylden under og osten har smeltet
Flipp pannekaken og stek til gyllen på undersiden
Sett det til side på en tallerken og stek et speilegg
Ha egget over pannekaken
Ha på ketsjup, ekstra salt, pepper og chilimix
Finhakk og dryss over litt ekstra kruspersille Enjoy! TIPS: Bruk hvitløkssalt for «det lille ekstra
Kommentare