top of page

Mamma Aabols supergranola

Dette er garantert en supergranola! 4 porsjoner

Ingredienser

  • 6 dl store havregryn

  • 1.5 dl kokosmasse

  • 1 dl gresskarfrø

  • 1 dl solsikkefrø

  • 1 dl hasselnøtter

  • 1 ss vaniljesukker

  • 0.5 dl sesamfrø

  • 0.5 dl sukker

  • 0.5 ts salt

  • 0.5 dl vann

  • 0.5 dl kokosolje

  • Valgfritt: 3ts lønnesirup


Fremgangsmåte:

  • Forvarm stekeovnen til 150 grader over- og undervarme

  • Finn fram en stor bolle

  • Ha i havregryn, kokosmasse, gresskarfrø og solsikkefrø

  • Grovhakk hasselnøttene og legg til bollen

  • Ha i vaniljesukker, sesamfrø, sukker og salt

  • Bland godt

  • Rør sammen vann og olje i en annen skål

  • Hell det over bollen med det tørre

  • Bland igjen

  • Valgfritt: Hell over lønnesirup og rør det inn Ha granolaen over i en langpanne med bakepapir Stek det på midterste rille i cirka 30 minutter Rør granolaen hvert tiende minutt

  • Granolaen er klar når den er lysebrun/gyllen, tørr og crispy Ta den ut av ovnen og la avkjøles på kjøkkenbenken Hell granolaen over i en luftettglass for oppbevaring Enjoy!


bottom of page