top of page

Kokos panna cotta

Nydelig kokos smak på en klassisk dessert! 6stk/12stk (avhengig av desserform)

Ingredienser

  • 2.5dl kokoskrem (250mL)

  • 3.5dl kremfløte

  • 1dl sukker

  • 1ts vaniljepulver

  • 4ts gelatinpulver + 8ss lunkent vann

  • 40mL vann

  • 3 lime

  • 1 mango

  • 1 rød chili

  • Kokosflak


Fremgangsmåte:

  • Bland sammen gelatinpulver og lunkent vann og sett til siden

  • Ha kokoskrem, kremfløte og sukker i en tykkbunnet kjele

  • Legg til vaniljepulver og rør godt

  • Kok det opp og ta av varmen

  • Rør inn gelatinen som nå bør være fast og geleaktig

  • Riv skallet til 2 lime og ha i kjelen med panna cottaen

  • Rør inn vannet og sett det i kjøleskapet

  • Ta det ut igjen når det har fått yoghurtaktig konsistens

  • Fordel panna cottaen på 6 større dessertformer, eller 12 små

  • Sett det i kjøleskapet til det har stivnet helt (3-4 timer)

  • Skrell og skjær mangoen i små biter og fordel på dessertene

  • Finhakk rød chili og kokosflak og dryss over

  • Riv over skallet fra den siste limen og enjoy! Tips: Du kan bruke vaniljesukker istedenfor vaniljepulver


bottom of page