Nyt en digg kyllingrett med nydelig sødme og hint av spicyness! 2 porsjoner.
Ingredienser
1,5dL ris
400g kylling
1 rød paprika
150g ananasbiter
50g meierismør
1-1,5dL honning
2ss sriracha
2ss soyasaus
1/2 lime (saften)
Koriander
Fremgangsmåte
Tilbered ris slik pakken tilsier
Kutt kyllingen i biter og stek gyllen
Sett til side i en separat beholder
Kutt paprikaen i biter og gjør klar ananasbitene
Finn fram en kjele/dyp stekepanne
Ha i smør, honning, sriracha, soyasaus og limesaft
Rør mens du varmer det opp
Når smøret har smeltet og sausen småkoker:
Ha i paprika og ananasbiter
Legg til kyllingbitene og bland alt godt
La det småkoke i ca. 5 minutter, til sausen tyknr
Anrett ris, kylling og saus på to tallerkner
Topp med koriander (hvis du liker) og server!
TIPS:
Tykner ikke sausen seg? Ha i 1ss maisstivelse!
Comments