Sweet n´ spicy chicken

Nyt en digg kyllingrett med nydelig sødme og hint av spicyness! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 1,5dL ris

  • 400g kylling

  • 1 rød paprika

  • 150g ananasbiter

  • 50g meierismør

  • 1-1,5dL honning

  • 2ss sriracha

  • 2ss soyasaus

  • 1/2 lime (saften)

  • Koriander

Fremgangsmåte

  • Tilbered ris slik pakken tilsier

  • Kutt kyllingen i biter og stek gyllen

  • Sett til side i en separat beholder

  • Kutt paprikaen i biter og gjør klar ananasbitene

  • Finn fram en kjele/dyp stekepanne

  • Ha i smør, honning, sriracha, soyasaus og limesaft

  • Rør mens du varmer det opp

  • Når smøret har smeltet og sausen småkoker:

  • Ha i paprika og ananasbiter

  • Legg til kyllingbitene og bland alt godt

  • La det småkoke i ca. 5 minutter, til sausen tyknr

  • Anrett ris, kylling og saus på to tallerkner

  • Topp med koriander (hvis du liker) og server!


TIPS:

  • Tykner ikke sausen seg? Ha i 1ss maisstivelse!