Grønn pasta med masse smak! 2 porsjoner.
Ingredienser
150g pasta
1dL rømme
2 avokado
2ss sitronsaft
1 fedd hvitløk
0.5dL pastavann
1 klype salt + 1 klype pepper
Valgfritt: Spekeskinke + pinjekjerner + basilikum
Fremgangsmåte
Kok pastaen slik pakken tilsier
Skrell og mos avokadoene i en bolle
Legg til rømme og sitronsaft
Press i hvitløk og krydre med salt og pepper
Ta vare på mengden pastavann du trenger og hell av resten
Ha det med avokadoblandingen og rør godt
Ha pastaen over i to boller
Forvarm en stekepanne med litt olje
Finn fram litt stekekinke og riv det i biter
Fres spekeskinka i stekepanna til det er crispy
Topp avokadopastaen med spekeskinka
Strø over pinjekjerner og fersk basilikum
Server!
TIPS:
Pastaen kan spises fortsatt varm eller kald.
Ønsker du varm pasta: Ha avokadobladningen med pastaen i kjelen (etter å ha helt av vannet)
Ønsker du kald pasta: Ha pastaen med avokadoblandingen i bollen.
Comentários