top of page

Avokadotoast med posjert egg

Annonse: Hatting Glutenfri. 2 stk. toast.

Ingredienser

  • 1 hatting glutenfri, grove sandwichbrød

  • 1 avokado

  • Salt + pepper

  • Chilimix

  • Lime

  • 2 egg

  • Vann + salt + eddik

  • Koriander og chiliflak til topping

Fremgangsmåte

  • Start med å forvarme ovnen til 200c varmluft

  • Legg sandwichbrødene utover et stekebrett

  • Stek i 8-10 minutter

  • Mos avokadoen og krydre med salt og pepper

  • Smak til med chilimix og lime

  • Bland sammen og sett til siden

  • Fyll en kjele med vann og ha i litt salt og eddik

  • Kok opp

  • Hakk samtidig eggene i hver sin bolle

  • Rør rundt i kjelen med en sleiv og lag en virvelvind

  • Ha ett og ett egg i virvelvinden

  • La det koke i noen minutter

  • Smør samtidig avokadomosen utover sandwichbrødet

  • Ha over de posjerte eggene

  • Topp med chiliflak og fersk koriander

  • Enjoy!

bottom of page