Bakt paprika

Superdigg middag på null komma niks! Nok til 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 3 paprika

  • 0.5 løk

  • 400g kjøttdeig (kylling/storfe/karbonade el.)

  • 250g pastasaus

  • 100g revet ost

  • Valgfritt: Basilikum

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 180c over- og undervarme

  • Finhakk løk og fres blankt i en stekepanne

  • Legg til kjøttdeig og stek

  • Når kjøttdeigen er stekt, legg til pastasaus

  • Skjær paprikaene i to, fra stilk til bunn

  • Fjern stilken og skrap ut det hvite inni

  • Legg de i en ildfast form

  • Fordel kjøttdeigblandingen på paprikaene

  • Strø over revet ost

  • Stek paprikaene på midterste rille i 30 minutter

  • Topp med basilikum etter steking og server!



TIPS:

Bruk den typen kjøtt du selv foretrekker. Du kan droppe løken, hvis du vil ;) Fargen på paprikaen har ikke noe å si.