Superdigg middag på null komma niks! Nok til 2 porsjoner.
Ingredienser
3 paprika
0.5 løk
400g kjøttdeig (kylling/storfe/karbonade el.)
250g pastasaus
100g revet ost
Valgfritt: Basilikum
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 180c over- og undervarme
Finhakk løk og fres blankt i en stekepanne
Legg til kjøttdeig og stek
Når kjøttdeigen er stekt, legg til pastasaus
Skjær paprikaene i to, fra stilk til bunn
Fjern stilken og skrap ut det hvite inni
Legg de i en ildfast form
Fordel kjøttdeigblandingen på paprikaene
Strø over revet ost
Stek paprikaene på midterste rille i 30 minutter
Topp med basilikum etter steking og server!
TIPS:
Bruk den typen kjøtt du selv foretrekker. Du kan droppe løken, hvis du vil ;) Fargen på paprikaen har ikke noe å si.
Commentaires