Ostekaker med smak av melkesjokolade. 6-8 stk.

Ingredienser
100g Oreokjeks
20g smør
140g romtemperert kremost naturell
100g rømme
30g sukker
1ts vaniljeekstrakt
1 klype salt
60g melkesjokolade
1 egg
Krem
Sjokoladebiter
Fremgangsmåte
Smelt smøret og knus Oreokjeksene til smuler
Ha kjeks og smør i en bolle og bland godt
Gjør klar 6-8 muffinsformer i silikon
Fordel kjeksblandingen på formene og press kompakt med baksiden av en skje
Sett de i kjøleskapet
Forvarm stekeovnen til 140c over- og undervarme
Smelt sjokoladen i et vannbad og visp kremosten kremete
Legg til rømme, sukker, vaniljeekstrakt og salt
Bland alt godt
Legg til den smeltede sjokoladen og sett til siden
Visp egget luftig og vend inn i kremostblandingen
Fordel blandingen på muffinsformene
Stek ostekaken i ovnen i 25 minutter
Kjøl ned og sett ostekakene i kjøleskapet i MINST 3 timer
Server med litt krem og sjokoladebiter på toppen
Enjoy!
Comments