Bananiskrem

Superrask iskrem med banan og sjokoladebiter! 1-2 porsjoner.

Ingredienser

  • 2 frosne bananer

  • 0.5dL vaniljeyoghurt

  • 0.5dL melk

  • 1ts vaniljesukker

  • 0.5ts vaniljepulver

  • 50g sjokolade


Fremgangsmåte

  • Start med å finhakke sjokoladen

  • Finn fram en food processor

  • Ha i banan, yoghurt, melk, vaniljesukker og vaniljepulver

  • Ha i ca. 1/3 av sjokoladen

  • Blend til alt er kremete og klumpfritt

  • Legg til resten av sjokoladebitene og blend litt til

  • Ha iskremen over i en frysesikker beholder

  • Topp gjerne med litt ekstra sjokoladebiter

  • Sett i fryseren i 30-60 minutter

  • Scoop som vanlig iskrem og server!

TIPS:

  • Bruk den type sjokolade du selv foretrekker

  • Vaniljeyoghurt kan byttes ut med laktosefri yoghurt eller kokosyoghurt

  • Melken kan være animalsk eller plantebasert

  • Du bør like banan, da iskremen smaker det