Superrask iskrem med banan og sjokoladebiter! 1-2 porsjoner.

Ingredienser
2 frosne bananer
0.5dL vaniljeyoghurt
0.5dL melk
1ts vaniljesukker
0.5ts vaniljepulver
50g sjokolade
Fremgangsmåte
Start med å finhakke sjokoladen
Finn fram en food processor
Ha i banan, yoghurt, melk, vaniljesukker og vaniljepulver
Ha i ca. 1/3 av sjokoladen
Blend til alt er kremete og klumpfritt
Legg til resten av sjokoladebitene og blend litt til
Ha iskremen over i en frysesikker beholder
Topp gjerne med litt ekstra sjokoladebiter
Sett i fryseren i 30-60 minutter
Scoop som vanlig iskrem og server!
TIPS:
Bruk den type sjokolade du selv foretrekker
Vaniljeyoghurt kan byttes ut med laktosefri yoghurt eller kokosyoghurt
Melken kan være animalsk eller plantebasert
Du bør like banan, da iskremen smaker det