top of page

Boba iskaffe

Nydelig iskaffe med gøyale tapiokakuler! 1 stort glass.

Ingredienser

  • 1dL kokt vann

  • 1dL kaldt vann

  • 3ts pulverkaffe

  • 45g tapiokakuler

  • 1dL melk

  • 1dL kremfløte

  • 1ss sukker

  • 1ts vaniljesukker

  • 1 håndfull isbiter

Fremgangsmåte

  • Rør ut pulverkaffen i det kokte vannet

  • Legg til det kalde vannet og sett det i kjøleskapet

  • Ha tapiokakulene i en kjele og kok slik pakken tilsier

  • Hell av vannet og skyll i kaldt vann etter koking

  • Ha kremfløte, sukker og vaniljesukker i en bolle

  • Visp til myk krem (skal flyte fram og tilbake)

  • Finn fram et glass og ha i tapiokakulene

  • Legg til isbitene og hell over den kalde kaffen

  • Hell i melk og topp med kremen

  • Dekorer gjerne med noen ekstra tapiokakuler på toppen

  • Enjoy!

bottom of page