Brown sugar milk tea

Smaker som karamellfrappé! 1 glass.

Ingredienser

  • 50g tapiocakuler

  • 50g brunt sukker

  • 1 glass melk

  • Isbiter

  • Vann

  • Krem og ekstra karamell

Fremgangsmåte

  • Kok opp en kjele med vann

  • Legg til tapiocakulene og la koke i 3 minutter

  • Ta de av platen og la trekke 2 minutter under lokk

  • Hell av vannet og ha det brune sukkeret i kjelen, sammen med kulene

  • Varm kulene og sukkeret på middels varme i 5 minutter

  • La sukkeret smelte til en karamell-liknende saus

  • Rør underveis

  • Ha tapiocakuler og karamell over i et glass

  • Snurr på glasset, så kulene sklir rundt langs kantene og karamellen legger seg

  • Ha i isbiter og hell over melk

  • Topp med krem og ekstra karamell

  • Nyt!

TIPS:

Den originale oppskriften er fra @AltAsiatisk på instagram

Bruk den type melk du selv foretrekker

Tapiocakuler kan kjøpes i de fleste asiatiske butikker