Smaker som karamellfrappé! 1 glass.
Ingredienser
50g tapiocakuler
50g brunt sukker
1 glass melk
Isbiter
Vann
Krem og ekstra karamell
Fremgangsmåte
Kok opp en kjele med vann
Legg til tapiocakulene og la koke i 3 minutter
Ta de av platen og la trekke 2 minutter under lokk
Hell av vannet og ha det brune sukkeret i kjelen, sammen med kulene
Varm kulene og sukkeret på middels varme i 5 minutter
La sukkeret smelte til en karamell-liknende saus
Rør underveis
Ha tapiocakuler og karamell over i et glass
Snurr på glasset, så kulene sklir rundt langs kantene og karamellen legger seg
Ha i isbiter og hell over melk
Topp med krem og ekstra karamell
Nyt!
TIPS:
Den originale oppskriften er fra @AltAsiatisk på instagram
Bruk den type melk du selv foretrekker
Tapiocakuler kan kjøpes i de fleste asiatiske butikker
Comments