Den perfekte kombinasjonen av mykt og crunchy, søtt og syrlig! 2 porsjoner.
Ingredienser
1.5dL quinoa
2.5dL vann
1dl eplesidereddik
1 klype salt
1 søtpotet
1 eple
1ss olivenolje
0.5ts spisskummen
1 klype salt
2 håndfuller grønnkål
1 sjalottløk
1 avokado
Tørkede tranebær
Grovhakkede pekannøtter Dressing:
1dL rømme eller creme fraiche
0.5 lime (saften)
0.5ts honning
1 dæsj sriracha
1 klype salt
(valgfritt) gressløk
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 220c over- og undervarme
Skrell søtpoteten og kutt søtpotet og eple i biter
Ha det på et stekebrett med bakepapir
Hell over olivenolje og krydre med spisskummen
Dryss over litt salt og bland til alt er dekket
Stek det i ovnen i 15-20 minutter
Skyll quinoaen i kaldt vann og ha i en kjele
Varm på middels varme til all fuktighet er vekk
Hell i vann og eplesidereddik og krydre med salt
Kok opp og la småkoke under lokk i ca. 15 minutter
Kutt sjalottløk i skiver og avokado i biter
Skyll, masser og grovhakk grønnkålen
Bland sammen ingrediensene til dressingen
Ha quinoaen nederst i to boller
Ha over søtpotet, eple, avokado, løk og grønnkål
Ha tranebær og pekannøtter over grønnkålen
Hell over dressingen til slutt og enjoy!
Комментарии