top of page

Chipsnachos

En smakfull comfort food! 2 porsjoner.

Ingredienser:

  • 0.5 pose potetgull med chilikrydder

  • 150g cheddar

  • 200g kjøttdeig

  • 1/4 rødløk

  • 2ss tacokrydder

  • 3ss vann

  • 0.5 paprika

  • 1 håndfull cherrytomater

  • Tacosalsa Guacamole

  • 1 avokado

  • 1/3 rød chili

  • 0.5 fedd hvitløk

  • Fersk koriander

  • Salt og pepper

  • Limesaft Chilidressing

  • 75g creme fraiche

  • 1ts sriracha



Fremgangsmåte:

  • Start med å finhakke rødløk og paprika

  • Ha rødløken i en stekepanne med litt smør/olje

  • Legg til kjøttdeig, tacokrydder og vann

  • Stek det godt og sett det til siden

  • Kutt cherrytomater i skiver og sett til siden

  • Lag guacamole ved å mose avokadoen i en bolle

  • Finhakk chili og hvitløk og legg til bollen

  • Ha i koriander, salt, pepper og smak til med lime

  • Bland godt og sett til siden

  • Bland creme fraiche og sriracha til chilidressing

  • Ha potetgullet utover et stekebrett

  • Dryss over kjøttdeigblandingen og revet cheddar

  • Stek i stekeovnen på 230c grillfunksjon i 5 minutter

  • Etter steking: Ha over paprika og cherrytomater

  • Ha på guacamole, chilidressing og tacosalsa

  • Dryss over koriander og enjoy!


bottom of page