Chorizosalat

Superdigg og sommerlig salat! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 1 potet

  • 1 spisspaprika

  • 1 chorizopølse

  • 1ss smør

  • 1 pose Isberg Mix

  • 1 klype salt og 1 klype pepper

  • 2ss Sriracha

  • 4ss rømme

  • Parmesan + ristede sesamfrø


Fremgangsmåte

  • Skrell poteten og vask paprikaen

  • Kutt poteten og paprikaen i små biter

  • Smelt smøret i en stekepanne

  • Legg til potet- og paprikabiter og stek

  • Kutt chorizopølsen i små biter og legg til

  • Krydre med salt og pepper

  • Stek til poteten er gyllen og crispy

  • Riv over litt parmesan og rør til det har smeltet

  • Ta alt av stekeplaten og la kjøles ned

  • Ha isberg mix nederst i en bolle

  • Ha over chorizo-, potet- og paprikabiter

  • Dryss over ristede sesamfrø

  • Bland sammen sriracha og rømme

  • Hell dressingen (sriracha+rømme) over eller server ved siden av

  • Enjoy!