Eggesalat

Digg frokost på 1-2-3! 1 porsjon.

Ingredienser

  • 2 brødskiver

  • 2 egg

  • 0.5 avokado

  • 1 båt sitron

  • 2 sylteagurkskiver

  • 0.5stk. vårløk

  • Salt + pepper

  • Chiliflak

  • 1ss dill

  • 2ss creme fraiche


Fremgangsmåte

  • Kok eggene i 10 minutter og rist brødskivene

  • Finhakk sylteagurk, vårløk og dill

  • Mos avokadoen og klem over sitronbåten

  • Ha alt i en bolle og krydre med salt og pepper

  • Ta av skallet til eggene og kutt eggene i biter

  • Legg eggebitene i bollen med alt det andre

  • Bland godt

  • Smør creme fraiche på brødskivene

  • Ha over eggesalaten

  • Topp med ekstra dill og noen chiliflak

  • Enjoy!