Frokostpudding

Chiapudding med smak av kaffe og sjokolade! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 2ts pulverkaffe

  • 1.5dL kokt vann

  • 3ss chiafrø

  • 1ss bakekakao

  • 1ts vaniljesukker

  • 2ss honning

  • 2ss vaniljeyoghurt/vaniljekesam

  • Ekstra bakekakao til topping

Fremgangsmåte

  • Rør sammen kokt vann og pulverkaffe

  • Ha i honning, rør godt og sett det til siden

  • Ha chiafrø, bakekakao og vaniljesukker i en bolle

  • Bland og hell i kaffeblandingen

  • Rør igjen og sett det i kjøleskapet over natten Dagen etter:

  • Fordel chiapuddingen på to serveringssskåler

  • Ha over vaniljeyoghurt/vaniljekesam

  • Dryss over bakekakao og server

  • Enjoy! TIPS: Yoghurten kan være animalsk eller plantebasert

  • Pass på at du bruker bakekakao og ikke drikkekakao