Greske smaker og kalkunskiver! 2 porsjoner.
Ingredienser
2 tortilla
6 røkte kalkunskiver
2ts fetaost
2 håndfuller isbergmix
4 cherrytomater
2 skiver rødløk Tzatziki:
0.5 agurk
0.5ts salt
1.5dL gresk yoghurt
1 fedd hvitløk
0.5 sitron
1 klype chiliflak
1 klype pepper
Fremgangsmåte
Start med å lage tzatzikien:
Riv agurken og strø over salt
Sett til siden og la trekke i 10 minutter
Ha gresk yoghurt i en bolle og press i hvitløken
Ha i saften fra sitronen og krydre med chiliflak og pepper
Klem ut væsken fra agurken og ha i bollen
Bland godt og sett til siden
Kutt cherrytomat og rødløk i tynne skiver
Legg ut to tortillaer
Smør på tzatzikien
Ha på kalkunpålegg, salat, tomatskiver og rødløk
Smuldre over litt fetaost og "wrap it up"
Enjoy!
Kommentare