Gresk wrap

Greske smaker og kalkunskiver! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 2 tortilla

  • 6 røkte kalkunskiver

  • 2ts fetaost

  • 2 håndfuller isbergmix

  • 4 cherrytomater

  • 2 skiver rødløk Tzatziki:

  • 0.5 agurk

  • 0.5ts salt

  • 1.5dL gresk yoghurt

  • 1 fedd hvitløk

  • 0.5 sitron

  • 1 klype chiliflak

  • 1 klype pepper

Fremgangsmåte

  • Start med å lage tzatzikien:

  • Riv agurken og strø over salt

  • Sett til siden og la trekke i 10 minutter

  • Ha gresk yoghurt i en bolle og press i hvitløken

  • Ha i saften fra sitronen og krydre med chiliflak og pepper

  • Klem ut væsken fra agurken og ha i bollen

  • Bland godt og sett til siden

  • Kutt cherrytomat og rødløk i tynne skiver

  • Legg ut to tortillaer

  • Smør på tzatzikien

  • Ha på kalkunpålegg, salat, tomatskiver og rødløk

  • Smuldre over litt fetaost og "wrap it up"

  • Enjoy!