Basic, men ekstremt god! 2 porsjoner
Ingredienser
1 potte basilikum
3ss ristede pinjekjerner
1.5dL olivenolje
2 små fedd hvitløk
Saften fra 1 sitronbåt
Salt
Pepper
Chilimix
3ss creme fraiche
50-100g parmesan
Litt vann
Fremgangsmåte:
Rens basilikumen og ha den i en blender
Legg til ristede pinjekjerner og olivenolje
Grovhakk hvitløkfeddene og ha de i blenderen
Klem i saften fra sitronbåten
Krydre med salt, pepper og chilimix
Ha i creme fraiche og blend det godt
Legg til litt vann hvis det trengs
Hell pestoen over i en bolle
Riv parmesan og legg til bollen med pesto
Rør det sammen Enjoy! TIPS: Husk at parmesanen skal røres inn etter alt er blendet og pestoen derfor kan virke mer flytende enn den er Den kremete pestoen vil også tykne i kjøleskapet over natten
留言