top of page

Gulrotlapper

Superdigge lapper med gulrot, egg og cheddarl! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 3 gulrøtter

  • 1/4 rødløk

  • 2-3 fedd hvitløk

  • 1 terning grønnsaksbuljong

  • 1 egg

  • 2 håndfuller revet cheddar

  • 1ss tørket persille

  • ca. 0.5ts pepper

  • 2ss potetmel

Fremgangsmåte:

  • Vask gulrøttene godt og riv de med et rivjern

  • Ha de over i et kopphåndkle/kjøkkenhåndkle

  • Tvinn og klem ut overflødig væske

  • Ha de revede gulrøttene i en bolle

  • Finhakk rødløk, riv hvitløk og knus buljongen

  • Ha alt i bollen med gulrot

  • Kakk i egget og legg til revet cheddarost

  • Ha i tørket persille og pepper og bland godt

  • Rør inn potetmelet

  • Forvarm en stekepanne med litt smør/olje

  • Ta 1 og 1 spiseskje med gulrotblandning i pannen

  • Stek på middels varme til gylne

  • Når gylne, flipp og stek på andre siden

  • Legg de stekte lappene over på to tallerkener

  • Stek til du er tom for lapper

  • Server med fersk kruspersille over og enjoy!


Comments


bottom of page