Gulrotmuffins
- Ellen Irene Aabol
- 14. sep. 2020
- 1 min lesing
Pimp opp den tradisjonelle gulrotkaken ved å gjøre den om til muffins som passer perfekt til både matpakken og helgekos! Denne oppskriften er nok til 8 muffins.

Ingredienser
1 egg
1dL hvetemel
1dL sukker
1ts bakepulver
1ts vaniljesukker
1ts kanel
60g olje (eller smør)
3stk revet gulrot
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 180c over- og undervarme
Bland egg, sukker og olje i en bolle
Riv gulrot og bland inn
Ha i resten av ingrediensene og bland igjen
Fyll 8 muffinsformer 2/3 fulle
Stek på midterste rille i 20 minutter
La muffinsene avkjøles helt og topp med smørkrem, hvis ønskelig
Ingredienser - smørkrem
100g smør (romtemperert)
100g kremost
250g melis
Fremgangsmåte
Visp samme alle ingrediensene
La kremen stå i kjøleskapet minst 10 minutter før bruk
Comments