Vegetarisk gryte med mild smak! 2 porsjoner.
Ingredienser
ca. 400g kikerter (vekt inkl. lake)
3dL fløte
1 gul løk
250g champignon
1 boks hakkede tomater
Salt og sitronpepper
Paprikakrydder og chiliflak
Koriander og sitron
Fremgangsmåte
Finhakk løk og kutt champignon i biter
Forvarm en dyp stekepanne med smør
Fres løken blank i en dyp stekepanne
Legg til champignon og stek videre
Krydre med salt, sitronpepper og paprikakrydder: Jeg bruker 0.5ts salt, 0.5ts sitronpepper og 2ts paprikakrydder
Rør det sammen og hell i hakkede tomater
Skyll av laken til kikertene
Ha kikerter og matfløte i stekepannen
Bland alt sammen og smak til med mer krydder
Hvis du vil kan du ha i litt sitronsaft og koriander
Rør alt sammen og la småkoke under lokk
Valgfritt: kok ris og/eller lag mangosalat
Server med fersk koriander og chiliflak/mix
Enjoy!
Comments