Kimchi stir fry

Rask stir fry med fermentert kål! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 2dL ris

  • 1ss sesamolje

  • 0.5 paprika

  • 0.5 gul løk

  • 2 gulrøtter

  • 2 fedd hvitløk

  • 2 håndfuller grønnkål

  • 0.5 glass kimchi

  • 4ss soyasaus

  • 1ss brunt sukker

  • Ristede sesamfrø

Fremgangsmåte

  • Start med å tilberede risen slik pakken tilsier

  • Strimle paprika og gulrot

  • Kutt løken i tynne skiver og finhakk hvitløken

  • Ha sesamoljen i en stekepanne

  • Legg til grønnsakene og fres til løken er blank

  • Legg til kimchi, grønnkål og brunt sukker

  • Hell i soyasausen

  • La alt steke til sausen har redusert litt

  • Ha risen over på to tallerkener

  • Ha over stir fryen

  • Strø til slutt over ristede sesamfrø og enjoy!