Kokostopper

Superdigg snacks på null komma niks! Denne oppskriften er nok til 8 topper.

Ingredienser

  • 2 egg

  • 2ts vaniljesukker

  • 1klype salt

  • 65g sukker

  • 140g revet kokos/kokosmasse

  • 100g sjokolade


Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 175c over- og undervarme

  • Skill eggene og ta vare på eggehvitene

  • Legg til sukker, vaniljesukker og salt

  • Visp det til en luftig, hvit blanding liknende marengs

  • Vend inn revet kokos/kokosmasse

  • Forbered et stekebrett med bakepapir

  • Form kokosblandingen til 8 store topper med en spiseskje

  • Stekes på midterste rille i 15 minutter

  • La avkjøles etter steking og smelt sjokoladen i et vannbad i mellomtiden

  • Dypp bunnen av kokostoppene i sjokoladen

  • La stivne i kjøleskapet

  • Server!